DomovAktualnoZ roko v roki na pot humanitarnosti

Kazalo

Z roko v roki na pot humanitarnosti

Objavljeno:  16. 05. 2022

V podjetju Dinos se zavedamo pomena ohranjanja okolja ter odgovornosti do družbe, zato smo kot novi podpornik dobrodelnih akcij pričeli s prevzemom in odkupom plastičnih pokrovčkov.

Za to potezo smo se odločili, ker želimo s tovrstnimi akcijami spodbuditi skrb za sočloveka pri večjemu številu ljudi ter izpolnjevati našo vizijo – pomagati ljudem in naravi.

Pokrovčke bomo prevzemali v 18 Dinosovih zbirnih centrih po vsej Sloveniji. Akcija bo imela dvojni učinek – z njo bomo nudili pomoč ljudem in okrepili skrb za naravo. Odpadna embalaža, kot je pokrovček, bo tako končala na pravem mestu, kjer lahko z recikliranjem dobi novo življenje, hkrati pa bomo z akcijo vsaj malo pripomogli k reševanju težav posameznikov.

Prevzemali bomo izključno PE pokrovčke, ki izvirajo iz »prehrambenega sektorja«: plastenke in steklenice pijač, embalaže mleka, embalaže jogurtov, itd. Pokrovčki detergentov in kozmetike ne sodijo zraven.

Minimalna količina za posamezni prevzem znaša 5 kg. Vse ostale informacije pa vam bomo z veseljem podali, ko nas boste kontaktirali.

Veseli bomo vašega klica.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na naših kontaktih.

Dinos je modra odločitev za čisto prihodnost in nasmeh na obrazih.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM