Politika zasebnosti

Dinos, d. o. o., v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji varujemo osebne podatke, ki jih o uporabnikih pridobimo na spletni strani in povezanih aplikacijah.

Spletno stran www.dinos.si lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Slednjih prav tako ne zbiramo na kakršenkoli avtomatičen način; zbiramo le podatke, ki nam jih obiskovalci spletni strani posredujete sami. S posredovanjem podatkov soglašate z zbiranjem in obdelavo.

Posredovane osebne podatke uporabljamo zgolj v predviden namen. V nobeni obliki jih ne posredujemo tretjim osebam – razen kadar se s tem strinjate sami ali pa na podlagi odločbe pristojnega organa.

Preklic soglasja, popravke, prenos in blokiranje obdelave vaših osebnih podatkov lahko zahtevate kadarkoli. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se lahko na podlagi privolitve izvaja do preklica. Imate tudi pravico do ugovora zoper obdelavo ter pravico do izbrisa osebnih podatkov.

Če menite, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov, lahko pri nadzornem organu vložite pritožbo. Za uveljavljanje pravic se lahko s pisno izjavo obrnete na naslov Dinos, d. o. o., Šlandrova ulica 6, 1231 Ljubljana – Črnuče, z elektronskim sporočilom pa na e-naslov op@dinos.si.