DomovAktualnoTradicionalni seminar za zavezance

Kazalo

Tradicionalni seminar za zavezance

Objavljeno:  16. 05. 2022

Z namenom, da bomo učinkoviti na področju ravnanja z odpadno embalažo in odpadki, ter da bomo na predlagane spremembe zakonodaje pripravljeni ter jih dodobra poznali in lahko uresničevali, smo za poslovne stranke organizirali brezplačen seminar v Ljubljani in Mariboru, z vsebino:

  1. Aktualne novosti na svetovnem in slovenskem trgu odpadnih surovin
  2. Predstavitev predloga sprememb zakonodaje
  3. Predstavitev Uredbe o skladiščenju trdnih gorljivih odpadkov na prostem
  4. Predstavitev naše nove linije za predelavo plastike
  5. Nadgradnja sodelovanja
  6. Predstavitev projektov krožnega gospodarstva

Odzivi udeležencev na obeh lokacijah so bil nad pričakovanji in v želji, da ostane tako v prihodnje, smo tudi letos izčrpno predstavili vsebino novosti, sprememb, ciljev in izboljšav učinkovitosti na področju ravnanja z odpadno embalažo in odpadki.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM