DomovAktualnoStar papir za novo upanje 2014

Kazalo

Star papir za novo upanje 2014

Objavljeno:  16. 05. 2022

Pod geslom “Mi zbiramo” bo letos potekala že tretja akcija Star papir za novo upanje, ki jo pripravljamo skupaj z Društvom ekologi brez meja.

Namen projekta je, da lahko vsak prebivalec Slovenije doda svoj list k boljšemu svetu. Akcija bo potekala med 17. marcem in 30. aprilom 2014.

K zbiranju vabimo vse posameznike, vrtce, šole, podjetja in druge organizacije. Zaradi zagotavljanja zabojnikov se je potrebno na akcijo prijaviti.

Več o prijavi lahko najdete na spletni strani http://ebm.si/p/star-papir2014/?kam=prijava

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM