DomovAktualnoSlovenski zajtrk tudi v Dinosu

Kazalo

Slovenski zajtrk tudi v Dinosu

Objavljeno:  16. 05. 2022

15.november je bil dan za slovenski zajtrk. Pridružili smo se številnim šolam, vrtcem in podjetjem in priredili tretji petek v mesecu novembru slovenski zajtrk.

Slovenski zajtrk ima več namenov, prvi je zagotovo pomen samega zajtrka, kot prvega obroka v dnevu, drugi pomen je prednost uživanja lokalnih, slovenskih živil tretji namen je podpiranje slovenskega čebelarstva in kmetijstva, razvoj slednjih dveh pa je močno odvisen od pravilnega ravnanja z odpadki.

Preberite tudi

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Novice

PRIDRUŽITE SE DOBRODELNI AKCIJI

V mesecu avgustu poteka dobrodelna humanitarna akcija zbiranja odpadnih pokrovčkov za otroke potrebne pomoči.

Preberite več

Novice

Dinos podpornik dobrodelne akcije

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM