DomovAktualnoSeminar zavezancev

Kazalo

Seminar zavezancev

Objavljeno:  16. 05. 2022

Kaj se dogaja z nakopičeno embalažo pri komunalnih podjetjih? Zakaj prihaja do tega? Kako pravilno pripraviti odpadno embalažo? Kakšni so ukrepi v primeru nepravilno pripravljene odpadne embalaže? Kakšne spremembe zakonodaje se obetajo? Kako spremembam slediti?

Na vsa zgoraj navedena vprašanja in še več smo odgovarjali na seminarju, ki smo ga izvedli  za poslovne stranke Unireca, Dinos d.d. konec oktobra. Seminar smo izvedli na enakih lokacijah, kot v prejšnjem letu, v Ljubljani na Gradu Jable, v Mariboru pa v Hotelu Draš.

Seminar je bil kljub izpostavljenim težavam, ki jih imamo z vsemi deležniki sistema, sprejet pozitivno in v želji, da bi tovrstna srečanja organizirali vsaj dvakrat letno.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM