DomovAktualnoPrimož Roglič, Darko Jogić in slovenska nogometna reprezentanca za dober namen

Kazalo

Primož Roglič, Darko Jogić in slovenska nogometna reprezentanca za dober namen

Objavljeno:  16. 05. 2022

Dinos in Društvo Tandem Zagorje vas vabita, da se pridružite dražbi dresov, ki so jih srčno darovali naši uspešni športniki Primož Rogljič, Darko Jogić in slovenska nogometna reprezentanca.

Izkupiček dražbe bo v okviru humanitarnega projekta Jaz, ti, mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje, v celoti namenjen nakupu monitorja za spremljanje vitalnih funkcij novorojenčka za novomeško porodnišnico.

Več informacij si poglejte na:

Jaz, Ti, Mi za Slovenijo – Stara plastenka za novo življenje

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM