DomovAktualnoPlastenka za plastenko

Kazalo

Plastenka za plastenko

Objavljeno:  16. 05. 2022

Dinosova embalažna shema že četrto leto sodeluje s podjetjema Fructal in Gastropet v projektu » Plastenka za plastenko «.

Projekt je konkreten pokazatelj zaprtega snovnega kroga plastike.

Odpadna plastenke pijač se preko Dinosove embalažne sheme zberejo, se reciklirajo v granulat, iz katerih  Gastropet naredi nove predforme, ki se v Fructalu napihnejo v nove plastenke in se napolnijo s pijačo.

Nova plastenka tako ni katerakoli plastenka ampak je narejena iz reciklirane plastenke.

Dinos je ponosen, da je del tega projekta.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM