DomovAktualnoOdpadkom dajemo novo življenje

Kazalo

Odpadkom dajemo novo življenje

Objavljeno:  16. 05. 2022

»Odpadkom dajemo novo življenje«

Z namenom ozaveščanja o trajnostnem ravnanju z materiali in odpadnimi materiali ter o pomenu krožnega gospodarstva smo se tudi letos predstavili na konferenci koordinatorjev v Laškem.

Udeleženih je bilo kar 485 ekokoordinatorjev iz vrtcev, šol, fakultet in ravnateljev ter drugih gostov iz cele Slovenije.

S projektom »Odpadkom dajemo novo življenje«, ki temelji na ozaveščanju in izobraževanju mladih, želimo skupaj s programom Ekošola vse spodbuditi k odgovornem ravnanju z odpadki.

Udeleženci so bili nad projektom navdušeni in njihovi odzivi so bil več kot odlični.

Naj odpadki dobijo novo življenje –  modro za okolje in za ljudi.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM