DomovAktualnoNaš Dinos

Kazalo

Naš Dinos

Objavljeno:  16. 05. 2022

Tokratna številka ponuja vpogled v učinkovito ravnanje z odpadki, v naše medsebojne odnose in prvi trening v komunikaciji. Posvetili smo se tudi novim posodobitvam v naših centrih ter mnogim zanimivim prispevkom iz življenja naših sodelavcev in podjetja.

Izredno bi bili veseli, če bi se nam s svojimi prispevki pridružili naši zaposleni in upokojenci. Če imate kakšno spodbudno misel, uporaben nasvet, lepo fotografijo, okusen recept, smešno šalo, vse to bomo z veseljem objavili v prihodnjih številkah.

Vse tri izdaje si lahko ogledate in preberete tudi na spletu.

Naš Dinos

Preberite tudi

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Novice

PRIDRUŽITE SE DOBRODELNI AKCIJI

V mesecu avgustu poteka dobrodelna humanitarna akcija zbiranja odpadnih pokrovčkov za otroke potrebne pomoči.

Preberite več

Novice

Dinos podpornik dobrodelne akcije

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM