DomovAktualnoJaz, ti mi za Slovenijo

Kazalo

Jaz, ti mi za Slovenijo

Objavljeno:  16. 05. 2022

Letošnji  dobrodelni projekt je namenjen nakupu novega monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka za Ginekološko-porodniški oddelek Splošne bolnišnice Novo mesto. Rezultati so znani, zbrali smo 7.806,00 kg odpadnih plastenk, zmagovalci so učenci OŠ 27.julija Kamnik, ki so zbrali kar 7,89 kg odpadnih plastenk na učenca.

Pri dobrodelnosti  so se nam pridružili tudi zaposleni v Cinkarni Celje, Selectium Adriatictu d.o.o., Splošne bolnišnice Novo mesto in ŠENT – slovensko združenje za duševno zdravje.

Vsem, ki so nas pri zbiralni akciji podprli, se iskreno zahvaljujemo in se nadejamo uspešnega sodelovanja tudi v bodoče.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM