DomovAktualnoJaz, ti mi za Sloveniji tudi s Cinkarno Celje

Kazalo

Jaz, ti mi za Sloveniji tudi s Cinkarno Celje

Objavljeno:  16. 05. 2022

Cinkarna Celje se je pridružila podjetjem, šolam in organizacijam, ki so  zbirali odpadne plastenke za dober namen.

Poleg sodelovanja v humanitarni akciji, ki je Bolnišnici Novo msto omogočila nakup monitorja za nadziranje vitalnih funkcij novorojenčka, se Cinkarna Celje lahko pohvali z novico, da je ločevanje odpadkov že vrsto let njihova ustaljena praksa, količino odpadkov so v štirih letih zmanjšali za tretjino.

Zagotovo je to posledica tudi odličnega partnerskega odnosa  z Dinosom.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM