DomovAktualnoDinos na DM teku za ženske

Kazalo

Dinos na DM teku za ženske

Objavljeno:  16. 05. 2022

S sloganom »Odpadkom dajemo novo življenje« smo bili tudi letos uradni strokovnjak za odpadke na 14. prireditvi DM tek za ženske. Prireditev se je odvijala 24.6.2019 v parku Tivoli, kjer je teklo več kot 6 tisoč tekačic iz cele Slovenije.

Obiskovalce smo prijazno ozaveščali o pravilnem ločevanju ter poskrbeli za urejeno prizorišče in ločeno zbrane odpadke.

Kljub popoldanskem deževnem vremenu, smo dogodek uspešno zaključili in z nasmeškom zapustili prizorišče čisto in urejeno.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM