DomovAktualnoDan odprtih vrat v Mariboru

Kazalo

Dan odprtih vrat v Mariboru

Objavljeno:  16. 05. 2022

Sredi novembra smo v skladišču Maribor odprli vrata vsem, ki so želeli videti kaj se na naših dvoriščih dogaja. Dinosovi vodiči so obiskovalcem razložili pot odpadnega papirja, kovine in plastike, kako poteka njihovo sortiranje in predelava. Obiskovalci so bili navdušeni nad podatki, kako reciklabilni so materiali okoli nas in kaj lahko s pravilnim ločevanjem in predelavo naredimo za ohranjanje naravnih virov.

Da  pa je bila družba še bolj zanimiva,  se nam je pridružil tudi Marcos Tavares. Nad njim so bili navdušeni predvsem naši mlajši obiskovalci.

Zahvala in pohvala za lepo izpeljan dogodek gre prav vsem zaposlenim v mariborskem skladišču.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM