DomovAktualno12.4.2014 bo dan odprtih vrat

Kazalo

12.4.2014 bo dan odprtih vrat

Objavljeno:  16. 05. 2022

V soboto, 12.04.2014 med 07.00 in 18.00 uro, se bo na lokacijah Dinos d.d. izvedel “dan odprtih vrat”.

Na ta dan bodo naše lokacije (z izjemo skladišč Ptuj, Lendava, Črnomelj in Sevnica) odprle svoja vrata za ogled in oddajo odpadnih surovin (papirja, jekla, barvnih kovin ipd.).

Na CP Naklo oddaja odpadnih surovin ne bo mogoča, surovine lahko oddate na skladišču Kranj.

Na lokacijah bodo ob 10h , 13h  in 16h potekali  vodeni ogledi s katerimi želimo predstaviti dejavnost podjetja.

Ob predhodni prijavi bo ogled lokacij  omogočen tudi skupinam. Prijave skupin sprejemamo do vključno 09.04.2014 na mail info@dinos.si.

Preberite tudi

Novice

Osnovnošolci na obisku

Pred kratkim smo vrata odprli tretješolcem z OŠ Gradec. Skupaj smo zavrteli snovne kroge ter si ogledali, kako poteka predelava plastike, kovin in papirja.

Preberite več

Novice

Dinos z vami tudi na Celjskem sejmu

Z veseljem vam sporočamo, da Dinos letos aktivno sodeluje na sejmu MOS v Celju. Vabljeni, da nas obiščete med 14. in 18. septembrom, v hali K, na razstavnem prostoru št.24.

Preberite več

Novice

SAPRAMIŠKIN SKLAD

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Sloveniji zbiramo odpadni papir, plastenke in pokrovčke. Zbrani odpadni material lahko za Sapramiškim sklad pripeljete v vse Dinosove centre po Sloveniji.

Preberite več

Odkup surovin

ZA NOVE STRANKE

Poiščite pravo rešitev zase

S široko paleto storitev, ki jih nudimo, se trudimo skrb za okolje približati vsakomur. Pri tem vam zagotavljamo vso potrebno podporo, osnovano na več kot 75-letnih izkušnjah.

PREGLEJTE VSE STORITVE

ZA REDNE STRANKE

Naročite odvoz po spletu

Kot pravna oseba lahko na tem mestu dostopate do naše spletne aplikacije za naročanje odvozov. Za prijavo v sistem potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ste ju že prejeli.

PRIJAVA V SISTEM